Mar 14 2008

Billeder af Viktoria

Published by

Der har tidligere været et offentlig billede album, men Google har ødelagt Picasaweb og erstattet det med Google plus Fotos. Vi er i process med at flytte dem til en bedre service.


Hans fra Sommerflids billeder fra Træf Fjordens træbåde

“Viktoria” på vej ud af Lynæs til lørdagens sejlads ved “Træf Fjordens Træbåde”.
Billede taget af Hans fra “Sommerflid” – klik på billedet for at se flere.

4 responses so far

4 Responses to “Billeder af Viktoria”

 1. Michael Stolton 25 Aug 2009 at 22:51

  Kære besætning på Viktoria

  Så vidt jeg er orienteret var Viktoria i rigtig mange år hjemmehørende på Nyord. Ejeren Helge Stolt solgte p.g.a. af alder Viktoria til Vikingeskibsmuseet for en krone.

  På Nyord er der stadig enkelte, der husker Helge og Viktoria, men de bliver jo ældre og ældre – måske var de i jeres interesse, at få dokumenteret denne del af af skibets historie.

  Jeg bor i det hus Helge i sin tid boede i og har i arvet et par fotoalbums med enkelte billeder af Viktoria, måske kunne disse have jeres interesse.

  Som webmaster på øen Nyords hjemmeside vil jeg i nærmeste fremtid lægge et link til denne hjemmeside.

  I er velkomne til at tage kontakt til mig på ovenstående e-mail.

  Jeg formidler gerne kontakt til eksempelvis Helge Stolt nevø – Ejner Stolt, så ved overordentlig meget om Helge og ikke mindst Viktoria.

  Med venlig hilsen

  Michael Stolt

 2. Marie Dejn Rasmussenon 13 Feb 2013 at 16:33

  Kære venner
  Ja jeg føler næsten jeg er i familie med jer, det var min oldefar Jens Peter Dejn Jensen der fik Viktoria bygget hos sin kones onkel Christian Nielsen. Viktoria er opkaldt efter min bedstefars storesøster.
  I øjeblikket er jeg ved at skrive og samle billeder til en familiekrønike – ikke at det skal blive til en bog, men blot noget der kan fortælle de unge i familien hvad det var de foretog sig på Askø og omliggende øer i gamle dage. Og så var det at jeg kom over jeres side igen.
  Det er godt i passer på hende.
  Med venlig hilsen Marie

 3. Sally Møller Hansenon 13 Aug 2013 at 11:07

  jeg vil meget gerne have et par billeder af Viktoria til Askø Museum. Desuden vil jeg gerne i kontakt med Marie Dejn Rasmussen angående Cordula Jørgensen, gift Pedersen, da jeg har supplerende oplysninger til familien.

 4. juelon 13 Aug 2013 at 21:15

  Hej Sally.

  Jeg har selv ofte tænkt på at aflægge jer et besøg – for at kikke på lokalhistoriske arkiver.
  Vi har et billed album på Picasaweb (jeg har det meste i fuld opløsning), og du er velkommen til at forsyne dig. Hvis du ikke finder hvad du søger, så kan du sagtens bestille de billeder du ønsker hos mig.

  /Juel

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply