Archive for October, 2009

Oct 31 2009

Rygtet vil vide…

Published by under Information

Kære alle sammen.

Rygtet vil vide at Viktoria bliver lagt på land og bygget et hus til den. Det er IKKE korrekt – det er Havhingsten!
Rygtet vil vide at Viktoria mistede sin mast i storm i Biscayen. Det er IKKE korrekt – det var i Kulhus rende!
Masten er knækket i hårdt vejr i Kulhus rende. Viktoria var på vej til Limfjorden Rundt med Freddy, Kim og Michael. På kryds i hårdt vejr (18m/s) flænser klyveren og Viktoria skære op i vinden og sætter sig på grunden. Det er ikke muligt at komme fri så besætningen sætter teltet og overnatter og venter på gunstigere vejr. Dagen efter er vandstanden i Fjorden faldet og Viktoria står solidt i sandet i ankel dybt vand. De venter til vandet er kommet tilbage og sejler for motor tilbage til Roskilde.

Viktoria ER blevet sat på land, men kun for vinteren. Det gik nemt og smertefrit – med talg smurte lunder (tak Sune) – uden brug af heste. Freddy har gennemgået hvad der – ud over ny mast – skal laves på Viktoria i løbet af vinteren. Vi glæder os jo meget til at det bliver forår – og endnu en Åledrivkvase kommer på vandet.

Klik på billedet af den knækkede mast for at se flere billeder fra Kulhus rende:

No responses yet

Oct 02 2009

Freddy er ny Oldermand.

Published by under Information

Den afgående Oldermand Johannes er på vej i landflygtighed – på en fange ø – på den anden side af Jorden og Freddy har være så elskværdig at løfte arven. Freddy er valgt uden indvendinger og uden modkandidater til ny Oldermand for Viktorialauget.

Fra Rum Regatta i Flensburg

No responses yet