Archive for July, 2009

Jul 16 2009

Viktoria og besætning hjemme igen.

Published by under Sejlads

No responses yet

Jul 14 2009

Overnattet på Sejrø

Published by under Sejlads

Jeppe skriver: “Anløbet sejrø efter en fantastisk sejlads gennem storebælt. Medvind og solskin. Broen er storslået set fra neden. Danmark er smuk set udefra”

Vis Vinden Drar på et større kort

No responses yet

Jul 13 2009

Jeppe Twitter…

Published by under Sejlads

“På vandet igen. Gik ud fra agersø kl 11.15 med kurs mod nord. Frisk vind agten for tværs. Højt solskin. Broen knejser foran os.”

Fra Tur til Vinden Drar

3 responses so far

Jul 09 2009

Sven's billeder af Viktoria

Published by under Sejlads

One response so far

Jul 09 2009

Billeder fra turen til Fejø

Published by under Sejlads

No responses yet

Jul 06 2009

Viktoria har fået Badstue – Sauna

Published by under Sejlads

Fra Tur til Vinden Drar

No responses yet

Jul 05 2009

Ankommet til Fejø for vind til Vinden Drar

Published by under Information

Vi måtte altså ankomme til Vinden Drar for vind! Vi luskede os så tæt på vi kunne for motor med alle sejl sat og slukkede for den. på en lille let brise “fyldte” sejlene sig og vi præsenterede os flot for tilskuerne inde på kajen i Dybvig Havn.
Forud for sejladsen til Fejø overnattede vi i Agersø havn – hvortil vi havde haft ret god vind, altså vind…VIND! På turen fra Agersø til Fejø var der næsten ingen vind og vi måtte køre for motor det meste af vejen.
Nu er vi altså i Dybvig Havn på Fejø og genforenes med venner fra nær og fjern. Der er levende musik på kajen og alle er glade og gæstfrie. Johs og Cecilia er den blivende besætning i ugen – jeg (Juel) mønstre af i morgen.

No responses yet

Jul 04 2009

Forbandelsen er hævet!

Published by under Information

Vi har tilbragt et fantastisk døgn i Sven og Kirstens (Mortens sigerforældre) dejlige sommerhus med udsigt over Musholm bugt – hvor vi lagde Viktoria for anker og sov under åben himmel i skæret fra Storebæltsbroen. Vi er blevet forplejet og forkælet så vi nær aldrig var rejst igen. Mange tusind tak for besøget – vi kommer igen en anden gang!

Sven og Kristens fantastiske åbenhjertige gæstfrihed har hævet vores vejr forbandelse. Godt nok er vi på vej ud af Musholm bugt for kryds, men vi har fået vind. Vi har også set bølger for sørste gang – altså bølger der er skabt af vind og ikke at forbipasserende hurtigfærger eller russiske olietankere.

Vi sejler nu det sidste stykke til Fejø. Om det bliver i et stræk med natsejlads eller med overnatning er endnu lidt uvidst, men vi er på Fejø i morgen hvis planen holder.

One response so far

Jul 03 2009

Der hviler en forbanelse et sted over os

Published by under Sejlads

Der hviler en forbandelse over os! Når vi skal nord på så er vinden i nord. Når vi skal vest på så er den i vest og nu skal vi længere syd over og nu er vinden i syd. Vi kunne givetvis have holddt en højere fart hvis vi ikke havde master og sejl med – vi har endnu ikke brugt dem til andet end at lave skygge og sove på. Gæt hvad retning “vinden” kommer fra i morgen? Vi skal sydøst!

Når det så er sagt så skal det også nævnes at vi har undgået regnvejr og mødt imødekommende mennesker i havnene hvor vi kommer frem. Senest har vi overnattet i Røsnæs – hvor Nelson og Freddy har lagt grunden til et godt forhold i den havn – så vi følte os velkommen. Vi fik enddog noget af fiskernes sparsomme is (selvom jeg lovede den fisker der gav mig isen ikke at sige det til nogen – så det er en hemmelighed).Ok når alt kommer til alt så er forbandelsen til at overse.

No responses yet

Jul 01 2009

Perkele Vejr!!

Published by under Sejlads

Vi stak ud af Fjorden lidt over 10. vinden var udeblevet og de små pust der kom var fra stik nord. Vi er ud for Hundested lige nu og planlægger at sætte sejl når vi når ud i Kattegat. Vi håber at kunne nå Sjællands Odde inden aften.

One response so far