Archive for March, 2009

Mar 29 2009

Billeder på Picasa fra rejsegildet

Published by under Information

Rejsegilde af teltet

No responses yet

Mar 21 2009

Reception og indvielse af vores nye telt

Published by under Information

Hej sailors
Her lidt orientering til den kommende arbejdsweekend. I den forgangne uge har Dylan, Nelson, Freddy og jeg lagt ca. 120 timer på Viktorias telt. 
 
I dag havde vi teltet nede på båden, for at passe det til. Det ser ud til at teltet bliver meget vellykket, og MEGET stort. Det har også vist sig at være lidt mere kompliceret end først antaget. Af den grund har vi (Freddy og jeg) valgt selv at gøre teltet færdigt. 
 
Derfor vil I i den kommende weekend ikke skulle møde op i arbejdstøj. Der bliver desværre ikke lejlighed til noget praktisk arbejde. 
 
Hele lauget er derfor inviteret til reception og indvielse af vores nye telt, lørdag den 28 marts kl. 15.00. Påklædningen vil selvfølgelig være klassisk regattastil, herrerne i blazer med charmeklud og damerne i det sidste skrig. På tunet vil vi høre calypso og drikke mojitos under teltdugen, medens palmerne svajer blidt i brisen. The Swedish Bikiniteam serverer. Husk maritim hovedbeklædning og kridtede dækssko! Gæster er velkomne.
 
Jeg beklager at der er nogle medlemmer der bliver berøvet chancen for at deltage i den praktiske del af teltprojektet, men håber at I vil være i stand til at indhente det forsømte ved indvielsen…
Vel mødt.
 
På vegne af lauget.
 
Johannes

No responses yet