Archive for June, 2008

Jun 25 2008

Tak for en hyggelig aften…!

Published by under Information

Vores Sankt Hans tur blev pga. af vejret henlagt til Jeppes lejlighed på Nørrebronx. Det var rigtig hyggeligt og Oldermanden blev helt højtidelig og holdt en båltale  over flammen fra stearinlyset. Casper Kok havde lavet lækkert mad til os – STOR nydelse og tak for det!

Vi gik på Blågårds Plads og så på resterne af Sankt Hans bålet, der var en hyggelig stemning på pladsen. Da vi havet været der lidt meldte trætheden sig og vi gik hver til sit.

/Juel

No responses yet

Jun 14 2008

Viktorialauget er på havnen hele weekenden.

Published by under Information

I forbindelse med et arrangement af DGI.

No responses yet

Jun 13 2008

Sune blev skipper!

Published by under Information

I dag blev Sune skipper. Vi havde en fin sejlads ud af Roskilde fjord og væk fra regnvejret. Turen startede med udfordringen med at komme ud af havnen – vinden var lige i øjet. Vel ude på fjorden satte Sune gasterne (Jeppe og Juel) i sving. Pludselig lyder der et plask og Oldermanen – og dagens styrmand – er røget over bord. Sune holdt hovedet koldt og beordrede besætningen til at samle ham op igen – trods alt. Han tog selv roret og placerede båden perfekt ved siden af Oldermanen. Jeppe hjalp ham ombord og vi genoptog sejladsen.

Se billeder:

Skipper Sune

No responses yet

Jun 09 2008

En søndag i sol på Fjorden

Published by under Sejlads

Vi var nogen stykker der mødtes og sejlede til Gershøj og fik en kop kaffe på Kroen. Vinden var jævn fra nordvestlig retning.


Vis stort kort

Med ombord havde vi et par gæster – Randi (Johs’ kusine) og kokken Casper. Casper foreslog at tage en mini Weber med på Skt. Hans tur og lave lidt mad til os – vi tog imod tilbuddet. Tilmeld dig hos Johs og medbring 200kr.

Jeg tog vanen tro lidt billeder:

No responses yet